Categorized | Internaţional

Suspectată de fraude cu fonduri UE, Le Pen vrea ca Franța să urmeze Anglia!

Marine Le Pen, liderul formaţiunii populiste Frontul Naţional, a susținut că este „timpul să se încheie cu Uniunea Europeană”, în cadrul unei conferințe. Favorită în primul tur de scrutin al alegerilor din Franţa, Le Pen este suspectată că a comis fraude cu fonduri ale Parlamentului European, prejudiciul fiind estimat la 340.000 de euro.

Președinta formațiunii Frontul Național a făcut aceste remarci la Paris, în fața mai multor jurnaliști și reprezentanți a 42 de state străine.

„În Europa este timpul să încheiem cu o Uniune Europeană care se înscrie într-o tentativă de fuziune ce distruge Europa națiunilor. Trebuie să terminăm cu acest monstru birocratic”

a mai spus Le Pen.

Aceasta critică o Uniune Europeană pe care a calificat-o drept „totalitară”.

„Uniunea micșorează Franța, o separă de lume (…). Mă bucur pentru renașterea popoarelor europene împotriva Uniunii, pentru Europa”

în calitate de continent, a mai spus ea, referindu-se în special la referendumul britanic din iunie 2016 pe tema Brexit.

„Vom clădi o altă Europă”, a promis ea, spunând că dacă va fi aleasă „va revizui tratatele europene și va angaja Franța în mod ferm în contruirea unei Europe a națiunilor libere”.

Marine Le Pen, a fost convocată miercuri, 22 februarie 2017, de către anchetatori în dosarul privind presupusele fraude comise cu fonduri ale Parlamentului European (PE), însă a refuzat să fie audiată. Favorit în primul tur de scrutin al alegerilor din Franţa, este suspectată că a comis fraude cu fonduri ale Parlamentului European, prejudiciul fiind estimat la 340.000 de euro.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult