Categorized | Oradea

Prima cursă Barcelona-Oradea a aterizat. Se zboară și la Milano!

Prima cursă internațională de linie a fost  inaugurată, duminică, 26 martie  2017. La ora 10:15 a aterizat la Oradea, aeronava companiei Ryanair care a transportat 80 de pasageri pe ruta Barcelona-Oradea. O oră mai târziu, aeronava Boeing 737-800, la bordul căreia se aflau 160 de pasageri, a decolat cu destinația Barcelona.

Tot din această categorie face parte și inaugurarea cursei Oradea-Milano, eveniment care va avea loc miercuri, 29 martie 2017.

„Începând cu 2017 de pe Aeroportul Internațional Oradea sunt operaționale cursele internaționale de linie Oradea-Barcelona, Oradea Milano (Ryanair), Oradea-Torino (Blue Air) cu posibilitate de a ajunge la Roma și Napoli, respectiv Oradea-Eindhoven, Oradea-Londra și Oradea-Memmingen (Ryanair), precum și charterul Oradea-Antalia (Blue Air).

De asemenea, de pe Aeroportul Oradea se poate ajunge în Larnaca (Cipru), cu escală la București”

se afirmă într-un comunicat al Consiliului Județean Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult