Categorized | Oradea

Bucurii pentru copii. Aparate noi de jucat, în parcuri

Primăria Oradea a montat în zonele verzi noi aparate destinate petrecerii timpului liber. Este vorba despre două cățători și un complex de fitness cu 10 aparate.

Printr-un parteneriat între Primăria Oradea și Eco Bihor, s-a reușit montarea mai multor aparate destinate petrecerii timpului liber într-un mod activ. Astfel, în Parcul Mihai Viteazul a fost ansamblată o cățărătoare mare – tip pânză de păianjen, destinată copiilor și tinerilor.

Aceasta este prevăzută cu covorașe sintetice pentru protecție. O altă cățărătoare de dimensiuni mai mici a fost montată în Parcul Petofi.

De asemenea, pe malul Pârâului Peța, respectiv pe strada Făgărașului a fost amplasat un complex de fitness cu 10 aparate. Utilizatorii acestora sunt rugați să respecte instrucțiunile de folosire.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult