Categorized | Oradea

Weekend plin de culoare la Oradea

Sub genericul „Zâmbește! Aleargă! Fii fericit!”, sâmbătă, 9 iunie 2018, în Piața Unirii se va desfășura un eveniment inedit. Un concurs care nu va pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracție. La fiecare kilometru parcurs, participanții vor trece printr-o poartă de culoare, în care vor fi vopsiți din cap până în picioare cu pudră colorată.

Va fi show. 2 tone de pudră colorată și valuri de spumă sunt pregătite pentru cei mai curajoși orădeni în weekend. Aceștia vor participa la o „întrecere” pe 5 kilometri în care elementul de bază va fi distracția. La fiecare kilometru parcurs, participanții vor trece printr-o poartă de culoare, în care sunt vopsiți  din cap până în picioare cu pudră colorata, 100% naturală, pe bază de amidon de porumb.

„The Color Run” își propună să transmită mai departe magia copilăriei, conturată de eroii Batman, Superman, Iron Man sau Wonder Woman care au luptat pentru o lume mai fericită. Cu toții, au avut nevoie de un imbold, care i-a transformat din normal în extraordinar.

Participanții pot alege una din 3 categorii: Standard Hero, Premium Super Hero sau VIP Legend, iar copiii sub 6 ani pot participa în mod gratuit. Kitul Standard va cuprinde un tricou alb de super-erou, medalie cu unicorn, un buff  (material textil versatil, ce poate fi folosit pe post de bentița, bandana  sau manșetă), o insignă, un număr de concurs și două tatuaje temporare, urmând ca la linia de  sosire fiecare participant să primească o medalie cu unicorn si un plic de pudră colorată. Accesul în zona de eveniment, Piața Unirii, este permis de la ora 14:00, iar primul start este la ora 16:00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 16:30 vor pleca în alergare toți cei peste 1.000 de participanți.

The Color Run Hero Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super – erou învingând cancerul.

Înscrierile se pot face pe site-ul thecolorrun.ro sau direct în Piața Unirii, vizavi de Biserica cu Lună, până pe până 8 iunie, între 10:00 și 21:00. Prețul variază între 89.99 lei și 189.99 lei.

În România, The Color Run a  ajuns la ediția  cu numărul  24,  adunând până acum aproximativ 100.000 de alergători și milioane de zâmbete, în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Mamaia.

În Oradea, evenimentul este  organizat  în parteneriat cu Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune, cu sprijinul Primăriei  Oradea,  Poliției Rutiere și Poliției Locale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4273 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult