Categorized | Oradea

Weekend plin de culoare la Oradea

Sub genericul „Zâmbește! Aleargă! Fii fericit!”, sâmbătă, 9 iunie 2018, în Piața Unirii se va desfășura un eveniment inedit. Un concurs care nu va pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracție. La fiecare kilometru parcurs, participanții vor trece printr-o poartă de culoare, în care vor fi vopsiți din cap până în picioare cu pudră colorată.

Va fi show. 2 tone de pudră colorată și valuri de spumă sunt pregătite pentru cei mai curajoși orădeni în weekend. Aceștia vor participa la o „întrecere” pe 5 kilometri în care elementul de bază va fi distracția. La fiecare kilometru parcurs, participanții vor trece printr-o poartă de culoare, în care sunt vopsiți  din cap până în picioare cu pudră colorata, 100% naturală, pe bază de amidon de porumb.

„The Color Run” își propună să transmită mai departe magia copilăriei, conturată de eroii Batman, Superman, Iron Man sau Wonder Woman care au luptat pentru o lume mai fericită. Cu toții, au avut nevoie de un imbold, care i-a transformat din normal în extraordinar.

Participanții pot alege una din 3 categorii: Standard Hero, Premium Super Hero sau VIP Legend, iar copiii sub 6 ani pot participa în mod gratuit. Kitul Standard va cuprinde un tricou alb de super-erou, medalie cu unicorn, un buff  (material textil versatil, ce poate fi folosit pe post de bentița, bandana  sau manșetă), o insignă, un număr de concurs și două tatuaje temporare, urmând ca la linia de  sosire fiecare participant să primească o medalie cu unicorn si un plic de pudră colorată. Accesul în zona de eveniment, Piața Unirii, este permis de la ora 14:00, iar primul start este la ora 16:00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 16:30 vor pleca în alergare toți cei peste 1.000 de participanți.

The Color Run Hero Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super – erou învingând cancerul.

Înscrierile se pot face pe site-ul thecolorrun.ro sau direct în Piața Unirii, vizavi de Biserica cu Lună, până pe până 8 iunie, între 10:00 și 21:00. Prețul variază între 89.99 lei și 189.99 lei.

În România, The Color Run a  ajuns la ediția  cu numărul  24,  adunând până acum aproximativ 100.000 de alergători și milioane de zâmbete, în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Mamaia.

În Oradea, evenimentul este  organizat  în parteneriat cu Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune, cu sprijinul Primăriei  Oradea,  Poliției Rutiere și Poliției Locale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult