Categorized | Oradea

Weekend plin de culoare la Oradea

Sub genericul „Zâmbește! Aleargă! Fii fericit!”, sâmbătă, 9 iunie 2018, în Piața Unirii se va desfășura un eveniment inedit. Un concurs care nu va pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracție. La fiecare kilometru parcurs, participanții vor trece printr-o poartă de culoare, în care vor fi vopsiți din cap până în picioare cu pudră colorată.

Va fi show. 2 tone de pudră colorată și valuri de spumă sunt pregătite pentru cei mai curajoși orădeni în weekend. Aceștia vor participa la o „întrecere” pe 5 kilometri în care elementul de bază va fi distracția. La fiecare kilometru parcurs, participanții vor trece printr-o poartă de culoare, în care sunt vopsiți  din cap până în picioare cu pudră colorata, 100% naturală, pe bază de amidon de porumb.

„The Color Run” își propună să transmită mai departe magia copilăriei, conturată de eroii Batman, Superman, Iron Man sau Wonder Woman care au luptat pentru o lume mai fericită. Cu toții, au avut nevoie de un imbold, care i-a transformat din normal în extraordinar.

Participanții pot alege una din 3 categorii: Standard Hero, Premium Super Hero sau VIP Legend, iar copiii sub 6 ani pot participa în mod gratuit. Kitul Standard va cuprinde un tricou alb de super-erou, medalie cu unicorn, un buff  (material textil versatil, ce poate fi folosit pe post de bentița, bandana  sau manșetă), o insignă, un număr de concurs și două tatuaje temporare, urmând ca la linia de  sosire fiecare participant să primească o medalie cu unicorn si un plic de pudră colorată. Accesul în zona de eveniment, Piața Unirii, este permis de la ora 14:00, iar primul start este la ora 16:00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 16:30 vor pleca în alergare toți cei peste 1.000 de participanți.

The Color Run Hero Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super – erou învingând cancerul.

Înscrierile se pot face pe site-ul thecolorrun.ro sau direct în Piața Unirii, vizavi de Biserica cu Lună, până pe până 8 iunie, între 10:00 și 21:00. Prețul variază între 89.99 lei și 189.99 lei.

În România, The Color Run a  ajuns la ediția  cu numărul  24,  adunând până acum aproximativ 100.000 de alergători și milioane de zâmbete, în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Mamaia.

În Oradea, evenimentul este  organizat  în parteneriat cu Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune, cu sprijinul Primăriei  Oradea,  Poliției Rutiere și Poliției Locale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4371 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult