Categorized | Eveniment

Haggard revine în România. Pe 25 octombrie la București, pe 26 la Cluj-Napoca!

După un concert excepțional susținut toamna trecută în București, cunoscuta formație Haggard revine anul acesta în România și va susține două concerte, la Cluj Napoca (Form Space) și București (club Quantic) în data de 25, respectiv 26 octombrie.

Fanii Haggard vor putea asculta atât piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, cât și piesele vechi, cunoscute de toată lumea.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Pentru București:​ 69 lei (doar 150 bilete la acest preț), 75 lei –  Bilet Preț Normal, 80 lei –  Bilet Preț de acces în ziua evenimentului și 125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile.

Pentru Cluj Napoca: 59 lei (doar 100 bilete la acest preț), 69 lei (100 bilete la acest preț), 75 lei –  Bilet Preț Normal, 80 lei – Bilet Preț de acces în ziua evenimentului și 125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock și susținut de Aqua Carpatica & Domeniile Sâmburești.

Haggard este o formație germană de metal simfonic. În primii ani (1991-1994) a abordat stilul death metal, pentru ca mai apoi să se axeze pe stilul care i-a consacrat, un stil destul de greu de definit (metal simfonic cu puternice influențe clasice, medievale, dar și de death și doom metal).

Membrii formației sunt: Asis Nasseri – chitară/voce, Luz Marsen – tobe, Claudio Quarta – chitară, Michi Stapf – vioară, Susanne – soprană, Steffi Hertz – violă, Veronika Kramheller – soprană, Hans Wolf – pian/orgă, Ivica Percinlie – contrabas, Fiffi Fuhrmann – tenor/flaut, Florian Schnellinger – oboi/corn englezesc, Judith Marschall – vioară, Johannes Schleiermacher – violoncel, Mark Pendry – clarinet, Michael Schumm – timpan/percuție și Doro – vioară.

Până în 2018 trupa a scos cinci albume: „And Thou Shalt Trust… the Seer” (1997), „Awaking the Centuries„ (2000), „Awaking the Gods: Live In Mexico” (2001), „Eppur Si Muove” (2004) și „Tales of Ithiria” (2008).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult