Categorized | Eveniment

Haggard revine în România. Pe 25 octombrie la București, pe 26 la Cluj-Napoca!

După un concert excepțional susținut toamna trecută în București, cunoscuta formație Haggard revine anul acesta în România și va susține două concerte, la Cluj Napoca (Form Space) și București (club Quantic) în data de 25, respectiv 26 octombrie.

Fanii Haggard vor putea asculta atât piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, cât și piesele vechi, cunoscute de toată lumea.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Pentru București:​ 69 lei (doar 150 bilete la acest preț), 75 lei –  Bilet Preț Normal, 80 lei –  Bilet Preț de acces în ziua evenimentului și 125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile.

Pentru Cluj Napoca: 59 lei (doar 100 bilete la acest preț), 69 lei (100 bilete la acest preț), 75 lei –  Bilet Preț Normal, 80 lei – Bilet Preț de acces în ziua evenimentului și 125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock și susținut de Aqua Carpatica & Domeniile Sâmburești.

Haggard este o formație germană de metal simfonic. În primii ani (1991-1994) a abordat stilul death metal, pentru ca mai apoi să se axeze pe stilul care i-a consacrat, un stil destul de greu de definit (metal simfonic cu puternice influențe clasice, medievale, dar și de death și doom metal).

Membrii formației sunt: Asis Nasseri – chitară/voce, Luz Marsen – tobe, Claudio Quarta – chitară, Michi Stapf – vioară, Susanne – soprană, Steffi Hertz – violă, Veronika Kramheller – soprană, Hans Wolf – pian/orgă, Ivica Percinlie – contrabas, Fiffi Fuhrmann – tenor/flaut, Florian Schnellinger – oboi/corn englezesc, Judith Marschall – vioară, Johannes Schleiermacher – violoncel, Mark Pendry – clarinet, Michael Schumm – timpan/percuție și Doro – vioară.

Până în 2018 trupa a scos cinci albume: „And Thou Shalt Trust… the Seer” (1997), „Awaking the Centuries„ (2000), „Awaking the Gods: Live In Mexico” (2001), „Eppur Si Muove” (2004) și „Tales of Ithiria” (2008).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult