Categorized | Actualitate, Eveniment

Haggard revine în România. Pe 25 octombrie la București, pe 26 la Cluj-Napoca!

După un concert excepțional susținut toamna trecută în București, cunoscuta formație Haggard revine anul acesta în România și va susține două concerte, la Cluj Napoca (Form Space) și București (club Quantic) în data de 25, respectiv 26 octombrie.

Fanii Haggard vor putea asculta atât piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, cât și piesele vechi, cunoscute de toată lumea.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Pentru București:​ 69 lei (doar 150 bilete la acest preț), 75 lei –  Bilet Preț Normal, 80 lei –  Bilet Preț de acces în ziua evenimentului și 125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile.

Pentru Cluj Napoca: 59 lei (doar 100 bilete la acest preț), 69 lei (100 bilete la acest preț), 75 lei –  Bilet Preț Normal, 80 lei – Bilet Preț de acces în ziua evenimentului și 125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock și susținut de Aqua Carpatica & Domeniile Sâmburești.

Haggard este o formație germană de metal simfonic. În primii ani (1991-1994) a abordat stilul death metal, pentru ca mai apoi să se axeze pe stilul care i-a consacrat, un stil destul de greu de definit (metal simfonic cu puternice influențe clasice, medievale, dar și de death și doom metal).

Membrii formației sunt: Asis Nasseri – chitară/voce, Luz Marsen – tobe, Claudio Quarta – chitară, Michi Stapf – vioară, Susanne – soprană, Steffi Hertz – violă, Veronika Kramheller – soprană, Hans Wolf – pian/orgă, Ivica Percinlie – contrabas, Fiffi Fuhrmann – tenor/flaut, Florian Schnellinger – oboi/corn englezesc, Judith Marschall – vioară, Johannes Schleiermacher – violoncel, Mark Pendry – clarinet, Michael Schumm – timpan/percuție și Doro – vioară.

Până în 2018 trupa a scos cinci albume: „And Thou Shalt Trust… the Seer” (1997), „Awaking the Centuries„ (2000), „Awaking the Gods: Live In Mexico” (2001), „Eppur Si Muove” (2004) și „Tales of Ithiria” (2008).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4188 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

advert

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult