Categorized | Oradea

Liber la achiziționat bilete on-line pentru Aquaparkul Nymphaea Oradea!

Aquaparkul Nymphaea Oradea se află în plin sezon estival. În fiecare zi, complexul este vizitat de sute de vizitatori, în weekend și sărbătorile legale numărul acestora depășind două mii. Pentru a evita formarea cozilor și odată cu ele crearea de neplăceri vizitatorilor, conducerea ADP recomandă achiziționarea biletelor anticipate, care pot fi procurate online sau de la casieriile Aquaparkului.

Biletele anticipate pot fi procurate online, accesând site-ul Aquaparkului începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, ora 21.00, sau de la casieriile Aquaparkului, cel târziu înainte cu o zi, ora 20.30.

Grupurile (minimum 15 persoane) sunt sfătuite să-și achiziționeze biletele online. Cele care optează pentru varianta clasică, adică achiziționarea biletelor de la casieriile Aquaparkului, au de îndeplinit următoarele condiții: o prenotare (numărul și categoriile de persoane) la telefon 0771.355.322 și plata anticipată a biletelor cel târziu înainte cu o zi, până la ora 20.30. În ambele cazuri, membrii grupului trebuie să știe că au obligația să intre deodată în Aquapark.

Reducerea de 10% se acordă doar grupurilor care îndeplinesc aceste condiții și achiziționează bilete pentru întreaga zi. De asemenea, se aplică tuturor categoriilor de persoane, inclusiv celor care beneficiază deja de prețuri reduse, cum sunt copiii peste 3 ani până la 14  ani – 25 lei, elevii peste 14 ani până la 18 ani și pensionarii – 40 lei, cu condiția să prezinte documentele doveditoare.

Vizitatorilor care beneficiază de reduceri li se recomandă să fotografieze documentele doveditoare (certificat de naștere în cazul copiilor de 3 până la 14 ani; carte de identitate și carnet de elev în cazul elevilor de 14 până la 18 ani; carte de identitate și cupon de pensie, în cazul pensionarilor) și să le salveze în telefon. În caz contrar, vor fi obligați să achite integral prețul biletului.

„Din cauza faptului că avem locuri limitate în Aquapark, doar simplele rezervări nu sunt posibile. Prin urmare, doar cei care achiziționează anticipat bilete vor avea acces garantat și sigur în complexul nostru”

susține Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

De menționat că biletele online pot fi achiziționate doar pentru întreaga zi, deținătorii lor urmând să intre în incinta Aquaparkului prin dreptul caselor nr. 2 și nr. 7. În principiu, în weekenduri, minivacanțe și în zilele de sărbători legale, sunt disponibile biletele pentru întreaga zi, însă, în limita locurilor disponibile, sunt puse în vânzare și biletele de la ora 17.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult