Categorized | Eveniment

Cu Touaregul pe dealurile de lângă Oradea!

După o sesiune de test drive în care invitații D&C s-au declarat încântați dar și plăcut surprinși de noul Touareg, în weekend și reprezentanți ai presei orădene au fost chemați să testeze mașina.

Unii încărcați cu entuziasm, alții cu emoții din plin, caravana Touareg Experience a pornit la drum! Traseul a fost superb, cu o toamnă care a reușit să îmbrace evenimentul în culorile-i frumoase și cu soarele prezent pe tot parcursul plimbării.

Chiar dacă s-a călătorit în grup, ieșirea le-a oferit reporterilor oportunitatea să vadă cum se comportă noul Touareg și pe șosea, dar și pe drum de țară, cu pietriș, mâzgă, în curbe dar și pe drumul aglomerat dintre Oradea și Beiuș, respectiv Oradea și Cluj Napoca.

Pentru noi ieșirea a fost una plină de energie și vitalitate, în care pe lângă șofat ne-am bucurat să fim împreună, să râdem și să schimbăm impresii. Binențeles că impresii despre mașină, dar cum adesea vorbele sunt de prisos, vă lăsăm cu unele opinii pe care le-am primit din partea reprezentaților presei.

„Are bordul cu un afișaj ce îți dă, din primul moment, senzația că ești în zona SF. Când stai în coloana și apeși accelerația, cu simț de răspundere, intervine un moment interesant, un „delay” de 1 – 2 secunde…, după care simți efectiv cum intri în scaun iar mașina țâsnește în depășire.

La un astfel de răspuns, la stilul acesta de condus, nici nu te mai minunezi că ai trecut în fața celuilalt participant din trafic în mai puțin de 5 – 8 secunde.

Iar când te dai jos din Touareg-ul de test drive, pur și simplu simți ca mașina ta nu îți mai ascultă comenzile ca înainte. Deja ți se schimbă așteptările!”

susține Claudiu Someșan, Communications Media.

„A fost foarte interesant și cred că este bine că putem verifica „în teren”, cum se spune, performanțele mașinilor. Mult mai bine decât un comunicat de presă sau niște broșuri. Așa chiar verificăm ce scriem”

afirmă Vasilică Ichim de la cotidianul Crișana.

„Pentru mine a fost o plăcere să constat un salt impresionant spre categoria premium pe care l-a facut a treia generatie a Touareg-ului. Design-ul mașinii îl găsesc spectaculos, iar tehnologia de ultimă oră, care abundă în interior, îți transformă orice călătorie într-o experiență pe care vrei să o repeți oricând ai ocazia”

a spus Mihai Dacin, Top Press.

Cu ce cucerește noul Touareg?

În ultima perioadă, Volkswagen a dorit să pună la dispoziția conducătorilor auto nu doar o mașină care oferă încredere. Scopul producătorului a fost să impresioneze șoferul și pasagerii prin stabilitatea pe care noul Touareg o are, dar și prin tehnologia de care dispune:

– Farurile IQ. Light – LED-Matrix – cu funcţia dinamică de reglare a luminilor de drum Dynamic Light Assist vă iluminează drumul mai puternic şi mai departe, fără a-i deranja pe ceilalţi participanţi în  trafic din apropiere

– Innovision – Innovision Cockpit se numără printre dotările foarte speciale disponibile pentru Touareg. Ecranul lat şi curbat cu rezoluţie excelentă permite operarea intuitivă şi ajută şoferul să se orienteze cu ușurință

– Digital Cockpit – Panoul digital de instrumente Digital Cockpit, oferit opţional, poate afişa mai multe informaţii decât doar viteza de deplasare, turaţia şi nivelul combustibilului din rezervor

– Head-up-Display – Privirea rămâne pe şosea şi totodată cel de la volan poate citi informaţii importante despre automobil. Pentru că display-ul head-up opţional proiectează pe parbriz viteza de deplasare şi notificările sistemului de infotainment şi pe cele ale asistenţilor

– Funcţia de asistenţă pentru vizibilitatea nocturnă – Cunoaşteţi dispozitivele cu infraroşu din filmele poliţiste? Acum puteţi avea unul în maşina dumneavoastră.

Sistemul cu infraroşu al funcţiei opţionale de asistenţă pentru vizibilitate nocturnă poate genera o imagine pe ecranul de la bordul maşinii, în care puteţi identifica oamenii şi animalele

Cei care doresc să facă cunoștință cu noul Touareg sunt invitați la D&C Oradea. O vizită în showroom Volkswagen le poate face ziua mai frumoasă!

This post was written by:

- who has written 4248 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult