Categorized | Oradea

De toate pentru toți la Târgul de Crăciun Oradea 2018! (PROGRAM)

Ediția 2018 a Târgului de Crăciun a debutat chiar de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie și se ține în Piața Unirii. Timp de aproape o lună, vizitatorii se vor bucura de tradiții autohtone, 9 concertele live, bunătățile culinare, mii de luminițe, decorațiuni și suveniruri hand-made.

Deschiderea Târgului a făcut-o cunoscuta artistă autohtonă de renume internațional Inna care a urcat pe scena din Piața Unirii joi, la ora 19:00. În primul week-end de eveniment cântă Distinto și Marius Mihalache & Taraf.

Seria concertelor va continua în data de 12 decembrie cu un spectacol susținut de Ansamblul „Icoane” – 100 pentru România. Joi, 13 decembrie, la Târgul de Crăciun vine Ștefan Hrușcă, pe 14, 15 și 16 decembrie, Celelalte Cuvinte, trupa Gospel Touch Choir din UK și grupul Blue Noise.

În fiecare zi de sâmbătă și duminică, Târgul de Crăciun va fi însuflețit de Ansamblul Folcloric Bihorul.

În 20 decembrie, pe scena din Piața Unirii va urca Ansamblul Artistic Profesionist Crișana pentru un concert de colinde, iar în 22 decembrie Florin Ștefan. Seara de Revelion va fi serbată cu Alessia Gerardi & Fracassoni (IT) și cu un spectacol fabulos de artificii.

Programul evenimentului mai cuprinde numeroase activități și momente specifice sărbătorilor de iarnă, de la concerte de colinde, la ateliere de îndemânare pentru copii sau căsuțe cu suveniruri și cadouri pentru cei dragi.

 

Clădirile din Piața Unirii vor îmbrăca haine de sărbătoare, pe acestea urmând a fi realizate proiecții tematice, iar bradul și globul gigant vor fi pregătite să înfrumusețeze fotografiile celor care ne vor trece pragul.

Unul din principalele puncte de atracție ale Târgului de Crăciun este patinoarul, care îi așteaptă și anul acesta pentru amatorii de distracție pe patine.

Dulce sau sărat, condimentat sau ușor picant, Târgul de Crăciun Oradea va avea câte ceva pentru toți gurmanzii. Mai mult, pentru cei care iubesc tradițiile sărbătorilor, echipa Andromi, va delecta publiculcu demonstrații savuroase de preparare a produselor din carne specifice perioadei.

PROGRAMUL GENERAL AL TÂRGULUI DE CRĂCIUN:

MAREA DESCHIDERE: 6 decembrie ora 18:00

LUNI – JOI: 14:00-21:00

VINERI – DUMINICĂ: 12:00-22:00

PROGRAM ARTISTIC

06 DECEMBRIE- ORA 19:00 INNA

07 DECEMBRIE- ORA 19:00 DISTINTO

08 DECEMBRIE- ORA 19:00 MARIUS MIHALACHE & TARAF

12 DECEMBRIE- ORA 19:00 ANSAMBLUL “ICOANE” – 100 PENTRU ROMÂNIA

13 DECEMBRIE- ORA 19:00 ȘTEFAN HRUȘCĂ

14 DECEMBRIE- ORA 19:00 CELELALTE CUVINTE – CONCERT ANIVERSAR

15 DECEMBRIE- ORA 19:00 GOSPEL TOUCH CHOIR (UK)

16 DECEMBRIE- ORA 19:00 BLUE NOISE – CONCERT A CAPELLA

20 DECEMBRIE- ORA 19:00 ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST CRIȘANA – CONCERT DE COLINDE

22 DECEMBRIE- ORA 19:00 FLORIN ȘTEFAN – CONCERT ARHAIC

31 DECEMBRIE- ORA 23:00 ALESSIA GERARDI & FRACASSONI (IT)

31 DECEMBRIE- ORA 00:00 SPECTACOL DE ARTIFICII

9-12, 17-21, 23 DECEMBRIE – ORA 17:00 – 20:00 COLINDĂTORI ORĂDENI PE SCENĂ (artiști solo, coruri, ansambluri)

Târgul de Crăciun din Oradea este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea și se desfășoară în Piața Unirii, în perioada 6 – 31 Decembrie.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult