Categorized | Eveniment

Târg de nunți la ERA Park Oradea. A doua ediție a MOJO Wedding Expo!

ERA Park pășește în noul an cu un eveniment dedicat viitorilor miri. În perioada 18-20 ianuarie, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului, se va desfășura cea de-a doua ediție a targului MOJO Wedding Expo.

Expoziția aduce la Oradea o varietate de produse și servicii, astfel încât cuplurile care se gândesc să-și unească destinele să poată găsi în același loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste: rochii de mireasă dar și costume pentru miri, cabine foto și servicii foto-video, candy bar și torturi, invitații de nuntă și sticluțe, decorațiuni și accesorii, pachete pentru luna de miere dar și cursuri pentru dansul mirilor, formații sau momente artistice.

Zeci de expozanți din toate domeniile își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe în acest domeniu iar doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare cu discount-uri între 10% și 50%, vor putea degusta torturi și cocktail-uri si se vor putea poza la cabinele foto prezente la târg.

La MOJO Wedding Expo vor avea loc și reprezentații live de makeup, hairstyle, muzică și dansuri iar participanții care încheie contracte cu expozanții de la târg vor intra automant într-un concurs cu premii atractive. Cele trei zile vor fi pline de activități, dar și de multe surprize.

Intrarea este liberă iar programul va fi: vineri, de la 14.00 la 20.00 iar sâmbătă și duminică de la 12.00 la 20.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult