Categorized | Eveniment

Târg de nunți la ERA Park Oradea. A doua ediție a MOJO Wedding Expo!

ERA Park pășește în noul an cu un eveniment dedicat viitorilor miri. În perioada 18-20 ianuarie, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului, se va desfășura cea de-a doua ediție a targului MOJO Wedding Expo.

Expoziția aduce la Oradea o varietate de produse și servicii, astfel încât cuplurile care se gândesc să-și unească destinele să poată găsi în același loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste: rochii de mireasă dar și costume pentru miri, cabine foto și servicii foto-video, candy bar și torturi, invitații de nuntă și sticluțe, decorațiuni și accesorii, pachete pentru luna de miere dar și cursuri pentru dansul mirilor, formații sau momente artistice.

Zeci de expozanți din toate domeniile își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe în acest domeniu iar doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare cu discount-uri între 10% și 50%, vor putea degusta torturi și cocktail-uri si se vor putea poza la cabinele foto prezente la târg.

La MOJO Wedding Expo vor avea loc și reprezentații live de makeup, hairstyle, muzică și dansuri iar participanții care încheie contracte cu expozanții de la târg vor intra automant într-un concurs cu premii atractive. Cele trei zile vor fi pline de activități, dar și de multe surprize.

Intrarea este liberă iar programul va fi: vineri, de la 14.00 la 20.00 iar sâmbătă și duminică de la 12.00 la 20.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult