Categorized | Actualitate, Eveniment

Târg de nunți la ERA Park Oradea. A doua ediție a MOJO Wedding Expo!

ERA Park pășește în noul an cu un eveniment dedicat viitorilor miri. În perioada 18-20 ianuarie, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului, se va desfășura cea de-a doua ediție a targului MOJO Wedding Expo.

Expoziția aduce la Oradea o varietate de produse și servicii, astfel încât cuplurile care se gândesc să-și unească destinele să poată găsi în același loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste: rochii de mireasă dar și costume pentru miri, cabine foto și servicii foto-video, candy bar și torturi, invitații de nuntă și sticluțe, decorațiuni și accesorii, pachete pentru luna de miere dar și cursuri pentru dansul mirilor, formații sau momente artistice.

Zeci de expozanți din toate domeniile își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe în acest domeniu iar doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare cu discount-uri între 10% și 50%, vor putea degusta torturi și cocktail-uri si se vor putea poza la cabinele foto prezente la târg.

La MOJO Wedding Expo vor avea loc și reprezentații live de makeup, hairstyle, muzică și dansuri iar participanții care încheie contracte cu expozanții de la târg vor intra automant într-un concurs cu premii atractive. Cele trei zile vor fi pline de activități, dar și de multe surprize.

Intrarea este liberă iar programul va fi: vineri, de la 14.00 la 20.00 iar sâmbătă și duminică de la 12.00 la 20.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult