Categorized | Eveniment

Târg de nunți la ERA Park Oradea. A doua ediție a MOJO Wedding Expo!

ERA Park pășește în noul an cu un eveniment dedicat viitorilor miri. În perioada 18-20 ianuarie, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului, se va desfășura cea de-a doua ediție a targului MOJO Wedding Expo.

Expoziția aduce la Oradea o varietate de produse și servicii, astfel încât cuplurile care se gândesc să-și unească destinele să poată găsi în același loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste: rochii de mireasă dar și costume pentru miri, cabine foto și servicii foto-video, candy bar și torturi, invitații de nuntă și sticluțe, decorațiuni și accesorii, pachete pentru luna de miere dar și cursuri pentru dansul mirilor, formații sau momente artistice.

Zeci de expozanți din toate domeniile își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe în acest domeniu iar doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare cu discount-uri între 10% și 50%, vor putea degusta torturi și cocktail-uri si se vor putea poza la cabinele foto prezente la târg.

La MOJO Wedding Expo vor avea loc și reprezentații live de makeup, hairstyle, muzică și dansuri iar participanții care încheie contracte cu expozanții de la târg vor intra automant într-un concurs cu premii atractive. Cele trei zile vor fi pline de activități, dar și de multe surprize.

Intrarea este liberă iar programul va fi: vineri, de la 14.00 la 20.00 iar sâmbătă și duminică de la 12.00 la 20.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4286 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult