Categorized | Cultură

Vă place ce face Asociația Internațională „Euro Foto Art”? Dați o mână de ajutor!

Asociația Internațională „Euro Foto Art” (AIEFA) a aniversat recent 10 ani de existență. În 2018, aceasta a organizat în Oradea peste 54 de expoziții de artă foto, publicul vizitator putând să admire peste 3.800 de imagini. Cum la majoritatea expozițiilor accesul publicului a fost gratuit, asociația îi invită pe cei interesați să se implice prin muncă de voluntariat.

Euro Foto Art a organizat anul trecut și patru Festivaluri Internaționale de Fotografie, în cadrul căruia au fost  vernisate alte peste 40 de expoziții de artă fotografică în zeci de Galerii din mai multe țări Europene,  din Asia și Orientul mijlociu.

Deoarece pregătirea acestori expoziții înseamnă un volum mare de muncă, conducerea AIEFA îi invită pe cei interesați să sprijine prin muncă de voluntariat această preocupare și să devină membri colaboratori voluntari ai cunoscutei Asociații internaționale.

Organizarea numai anul trecut a peste 90 de expoziții de artă fotografică care a însemnat și realizarea a 90 de afișe a presupus multă muncă, așa că Asociața îi invită și pe graficieni sau designeri debutanți, să colaboreze la realizarea acestora în condiții de voluntariat. Pentru ei, realizarea afișelor poate însemna o provocare profesională, valorificată prin printarea și difuzarea afișelor în întreaga lume, iar pentru AIEFA un ajutor valoros.

Pentru realizarea unor vernisaje atractive conducerea Asociației Internațională invită pe artiști interpreți de muzică să participe la susținerea unor momente muzicale, contribuind astfel la ridicarea nivelului artistic ale acestora. La fel sunt așteptate la muncă de voluntariat și acele gospodine dispuse să realizeze diferite prăjituri după rețete proprii (cu componente procurate de organizatori), care urmează să fie servite în cadrul vernisajelor.

Conducerea Asociației Internaționale „Euro Foto Art” invită pe acei sponsori generoși, care apreciază manifestările organizate de cunoscuta Asociație, să sprijine financiar activitățile derulate de aceasta în intreaga lume. Oglinda activităților derulate de cunoscuta Asociație internațională se poate vedea pe site-ul eurofotoart.com care apare, tot prin bunăvoința unor voluntari, în limbile română, engleză și maghiară.

„Cu fiecare colaborator voluntar vor fi încheiate contracte de parteneriat în care vor fi stipulate toate condițiile de colaborare. Voluntarii Asociației vor fi răsplătiți cu recunoștința conducerii, membrilor și a comunității oamenilor de cultură și artă, respectiv de publicul vizitator. De asemenea, voluntarii vor putea participa la manifestările organizate în condiții preferențiale sau de gratuitate. Perioada muncii de voluntariat urmează să fie atestat și prin adeverințe eliberate, care vor certifica efectuarea activităților”

se afirmă într-un comunicat al AIEFA.

Ofertele sunt așteptate pe adresa de e-mail: eurofotoart@gmail.com sau la telefonul 0741.212.111, la care se pot obține și informații suplimentare.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult