Categorized | Cultură

Vă place ce face Asociația Internațională „Euro Foto Art”? Dați o mână de ajutor!

Asociația Internațională „Euro Foto Art” (AIEFA) a aniversat recent 10 ani de existență. În 2018, aceasta a organizat în Oradea peste 54 de expoziții de artă foto, publicul vizitator putând să admire peste 3.800 de imagini. Cum la majoritatea expozițiilor accesul publicului a fost gratuit, asociația îi invită pe cei interesați să se implice prin muncă de voluntariat.

Euro Foto Art a organizat anul trecut și patru Festivaluri Internaționale de Fotografie, în cadrul căruia au fost  vernisate alte peste 40 de expoziții de artă fotografică în zeci de Galerii din mai multe țări Europene,  din Asia și Orientul mijlociu.

Deoarece pregătirea acestori expoziții înseamnă un volum mare de muncă, conducerea AIEFA îi invită pe cei interesați să sprijine prin muncă de voluntariat această preocupare și să devină membri colaboratori voluntari ai cunoscutei Asociații internaționale.

Organizarea numai anul trecut a peste 90 de expoziții de artă fotografică care a însemnat și realizarea a 90 de afișe a presupus multă muncă, așa că Asociața îi invită și pe graficieni sau designeri debutanți, să colaboreze la realizarea acestora în condiții de voluntariat. Pentru ei, realizarea afișelor poate însemna o provocare profesională, valorificată prin printarea și difuzarea afișelor în întreaga lume, iar pentru AIEFA un ajutor valoros.

Pentru realizarea unor vernisaje atractive conducerea Asociației Internațională invită pe artiști interpreți de muzică să participe la susținerea unor momente muzicale, contribuind astfel la ridicarea nivelului artistic ale acestora. La fel sunt așteptate la muncă de voluntariat și acele gospodine dispuse să realizeze diferite prăjituri după rețete proprii (cu componente procurate de organizatori), care urmează să fie servite în cadrul vernisajelor.

Conducerea Asociației Internaționale „Euro Foto Art” invită pe acei sponsori generoși, care apreciază manifestările organizate de cunoscuta Asociație, să sprijine financiar activitățile derulate de aceasta în intreaga lume. Oglinda activităților derulate de cunoscuta Asociație internațională se poate vedea pe site-ul eurofotoart.com care apare, tot prin bunăvoința unor voluntari, în limbile română, engleză și maghiară.

„Cu fiecare colaborator voluntar vor fi încheiate contracte de parteneriat în care vor fi stipulate toate condițiile de colaborare. Voluntarii Asociației vor fi răsplătiți cu recunoștința conducerii, membrilor și a comunității oamenilor de cultură și artă, respectiv de publicul vizitator. De asemenea, voluntarii vor putea participa la manifestările organizate în condiții preferențiale sau de gratuitate. Perioada muncii de voluntariat urmează să fie atestat și prin adeverințe eliberate, care vor certifica efectuarea activităților”

se afirmă într-un comunicat al AIEFA.

Ofertele sunt așteptate pe adresa de e-mail: eurofotoart@gmail.com sau la telefonul 0741.212.111, la care se pot obține și informații suplimentare.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult