Categorized | Eveniment

Trupa Holograf în concert la Teatrul Regina Maria din Oradea

Una dintre cele mai longevive și de succes trupe rock din România aflată în turneu național, va concerta sâmbătă, 23 februarie, de la ora 19.30, la Teatrul Regina Maria din Oradea. Biletele au preţuri cuprinse între 99 şi 189 de lei.

Drumul muzical Holograf a fost întotdeauna aproape de public, iar orădenii sunt invitați să fredoneze melodiile lor preferate alături de Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna și Romeo Dediu. În spectacol se vor regăsi super hiturile „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Vine o zi”, „Și băieții plâng câteodată”, „Ți-am dat un inel”.

Biletele la concertul din 23 februarie, au preţuri cuprinse între 99 şi 189 de lei, și se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, IQ BOX – Telekom, agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara. Accesul se va face începând cu ora 18:30.

Organizatorii concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pun la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Mai multe informații și noutăți despre Holograf și concertele lor se pot găsi pe: holograf.ro și facebook.com/TrupaHolograf/

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult