Categorized | Eveniment

Trupa Holograf în concert la Teatrul Regina Maria din Oradea

Una dintre cele mai longevive și de succes trupe rock din România aflată în turneu național, va concerta sâmbătă, 23 februarie, de la ora 19.30, la Teatrul Regina Maria din Oradea. Biletele au preţuri cuprinse între 99 şi 189 de lei.

Drumul muzical Holograf a fost întotdeauna aproape de public, iar orădenii sunt invitați să fredoneze melodiile lor preferate alături de Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna și Romeo Dediu. În spectacol se vor regăsi super hiturile „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Vine o zi”, „Și băieții plâng câteodată”, „Ți-am dat un inel”.

Biletele la concertul din 23 februarie, au preţuri cuprinse între 99 şi 189 de lei, și se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, IQ BOX – Telekom, agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara. Accesul se va face începând cu ora 18:30.

Organizatorii concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pun la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Mai multe informații și noutăți despre Holograf și concertele lor se pot găsi pe: holograf.ro și facebook.com/TrupaHolograf/

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult