Categorized | Cultură

Lumea văzută prin ochii femeilor, într-o nouă expoziție în Cetatea Oradea!

De vineri, 8 martie, și până la sfârșitul lunii, iubitorii artei foto sunt invitați să admire o expoziție cu cele mai bune lucrări ale doamenelor și domnișoarelor din 52 de organizații partenere ale Asociația Internațională „Euro Foto Art”, din Europa, Asia și Orientul mijlociu.

Expoziția internațională intitulată „Femeia”, ne prezintă modul în care i-au văzut artistele foto din cele trei continente, pe semenii lor.

Așadar sălile de expoziții temporare ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică „Ștefan Tóth István” din cadrul Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural vor găzdui din data de 8 martie 2019, timp de o lună, o valoroasă expoziție internațională de artă fotografică ale căror personaje sunt femeile.

Publicul vizitator va putea descoperi printre fotografii expuse mai multe genuri ale artei fotografice: portretul, socio-fotografia, tradiții și obiceiuri populare, eseul sau nudul, realizate de artiste foto din Arabia Saudită, Austria, Iran, Irlanda, Italia, Japonia, România, Serbia, Sudan și Ungaria.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult