Categorized | Cultură

Lumea văzută prin ochii femeilor, într-o nouă expoziție în Cetatea Oradea!

De vineri, 8 martie, și până la sfârșitul lunii, iubitorii artei foto sunt invitați să admire o expoziție cu cele mai bune lucrări ale doamenelor și domnișoarelor din 52 de organizații partenere ale Asociația Internațională „Euro Foto Art”, din Europa, Asia și Orientul mijlociu.

Expoziția internațională intitulată „Femeia”, ne prezintă modul în care i-au văzut artistele foto din cele trei continente, pe semenii lor.

Așadar sălile de expoziții temporare ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică „Ștefan Tóth István” din cadrul Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural vor găzdui din data de 8 martie 2019, timp de o lună, o valoroasă expoziție internațională de artă fotografică ale căror personaje sunt femeile.

Publicul vizitator va putea descoperi printre fotografii expuse mai multe genuri ale artei fotografice: portretul, socio-fotografia, tradiții și obiceiuri populare, eseul sau nudul, realizate de artiste foto din Arabia Saudită, Austria, Iran, Irlanda, Italia, Japonia, România, Serbia, Sudan și Ungaria.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult