Categorized | Cultură

Expoziție Mariana Scubli, la Galeria „Euro Foto Art”

Asociația Internațională „Euro Foto Art” a pregătit pentru publicul iubitor de fotografie o nouă expoziție de artă fotografică deosebită, intitulată „Întoarcerea ACASĂ”. De această dată pe simezele cunoscutei Galerii „Euro Foto Art” vor fi instalate 96 de fotografii color realizate de artista fotograf Mariana Scubli din Sighetu Marmației, membru al Asociației Internaționale „Euro Foto Art”.

Artistul fotograf expozant s-a născut în Oradea, este de profesie inginer, deși a studiat vioara la Liceul de Arte Oradea. Potecile pe care a pășit de-a lungul timpului au adus-o în Maramureș. Hobby-ul de la începutul carierei s-a transformat în pasiune.

„Mariana Scubli știe să ne treacă prin anotimpuri, cele ale naturii, cele ale vieții, anotimpurile ei! Ce poate să fie mai frumos decât amintirea unor locuri, oameni, obiceiuri de mult uitate, tradiții? Să te întorci acasă o poți face în atât de multe moduri, dar cum alegem a face acest lucru, este aparte”

apreciază artistul plastic Stefania Adela Pop din Sighetu Marmației.

Vernisajul expoziției va avea loc în prezența autoarei și a unui grup de artiști din Sighetu Marmației și Baia Mare vineri, 22 martie, la ora 18:00 în Galeria „Euro Foto Art”, la care organizatorii invită pe toți iubitorii fotografiei să participe.

Publicul prezent la vernisaj va fi salutat de către artistul fotograf Ștefan Tóth, președintele Asociației „Euro Foto Art”, curatorul expoziției. Lucrările vor fi prezentate de către artistul plastic Stefania Adela Pop din Sighetu Marmației și artistul fotograf Felician Săteanu, membru al Asociației Internaționale „Euro Foto Art” din Baia Mare. Momentele muzicale vor fi oferite de interpreta de muzică populară Bianca Popa (elevă în clasa X/ A la Liceul de Arte Oradea),  pregătitiă de profesoara Aurica Bonțu.

Expoziția cu numărul 568, organizată în parteneriat cu Biblioteca județeană „Georghe Șincai” și Clubul Fotografic „Nufărul”, va rămâne la dispoziția vizitatorilor până pe 16 aprilie, în zilele de lucru, între orele 08:00 – 19:00. Accesul publicului este gratuit.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult