Categorized | Oradea

Târgul de Paști 2019 se va desfășura în Cetatea Oradea

Oradea întâmpină și în acest an Sărbătorile Pascale printr-o nouă ediție a Târgului de Paști Oradea, care va fi organizat, între 19 și 29 aprilie, în Cetatea Oradea. Orădenii, cu mic, cu mare, se vor putea bucura de meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, o căsuță ZOO, decorațiuni și multe, multe bunătăți.

Copiii vor fi în centrul atenției la Târgul de Paști Oradea, aceștia fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul și Air soft, modelaj de baloane și pictură pe față  – una din activitățile lor preferate.

Jocuri și concursuri precum „Găsește comoara” sau poveștile interactive pentru copii și personajele zglobii, vor fi de asemenea incluse în programul zilnic al evenimentului.

Sfârșitul de săptămână va aduce și mai multă culoare și diversitate, pe lista activităților zilnice adăugându-se ateliere de origami 3D sau pictură pe ouă de lemn sau „Ruleta virtuților”. Alături de Asociația Noua Acropolă, vom afla simbolistica oului în diferite colțuri ale lumii.

Tot în zilele de weekend, în Căsuța ZOO Oradea – proiect susținut de către Administrația Domeniului Public Oradea, pe vizitatori îi vor aștepta animale jucăușe.

În Curtea Cetății Oradea vor fi amenajate 4 zone: căsuțe de lemn cu produse tradiționale și decorațiuni, zona de food, zona dedicată atelierelor pentru copii și căsuța ZOO. Programul va fi de vineri până luni, de la 12.00 la 22.00 și de marți până joi, de la 14.00 la 22.00.

Târgul de Paști Oradea, ediția 2019, este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea și al Muzeului orașului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult