Categorized | Oradea

Târgul de Paști 2019 se va desfășura în Cetatea Oradea

Oradea întâmpină și în acest an Sărbătorile Pascale printr-o nouă ediție a Târgului de Paști Oradea, care va fi organizat, între 19 și 29 aprilie, în Cetatea Oradea. Orădenii, cu mic, cu mare, se vor putea bucura de meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, o căsuță ZOO, decorațiuni și multe, multe bunătăți.

Copiii vor fi în centrul atenției la Târgul de Paști Oradea, aceștia fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul și Air soft, modelaj de baloane și pictură pe față  – una din activitățile lor preferate.

Jocuri și concursuri precum „Găsește comoara” sau poveștile interactive pentru copii și personajele zglobii, vor fi de asemenea incluse în programul zilnic al evenimentului.

Sfârșitul de săptămână va aduce și mai multă culoare și diversitate, pe lista activităților zilnice adăugându-se ateliere de origami 3D sau pictură pe ouă de lemn sau „Ruleta virtuților”. Alături de Asociația Noua Acropolă, vom afla simbolistica oului în diferite colțuri ale lumii.

Tot în zilele de weekend, în Căsuța ZOO Oradea – proiect susținut de către Administrația Domeniului Public Oradea, pe vizitatori îi vor aștepta animale jucăușe.

În Curtea Cetății Oradea vor fi amenajate 4 zone: căsuțe de lemn cu produse tradiționale și decorațiuni, zona de food, zona dedicată atelierelor pentru copii și căsuța ZOO. Programul va fi de vineri până luni, de la 12.00 la 22.00 și de marți până joi, de la 14.00 la 22.00.

Târgul de Paști Oradea, ediția 2019, este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea și al Muzeului orașului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult