Categorized | Sport

Inedit. Card pentru companiile care vor să aibă angajați sănătoși!

Unele companii din Oradea și Marghita le oferă mai nou angajaților câte un card special cu care au acces la o gamă diversificată de activități sportive. Acestea pot fi folosite în Oradea în 15 locații, pentru kangoo jumps, yoga, cycling, pilates și multe altele.

Cu ajutorul 7card, angajații bihoreni au acces full-time în oricare dintre cele 19 centre sportive din rețea, astfel încât îl pot alege pe cel aflat în proximitatea lor, sau pot alege să își diversifice antrenamentul încercând o activitate nouă.

Compania a analizat recent activitatea sportivă desfășurată prin intermediul 7card și la nivelul județului Bihor, iar datele au fost integrate într-un studiu cu rezultate interesante.

Din datele extrase în cadrul studiului, în județul Bihor, utilizatorii serviciului au efectuat împreună anul trecut echivalentul a 72 de mii de ore de sport, adică peste 8 ani de mișcare în centrele partenere 7card. În cadrul acestor antrenamente, ei au ars aproape 36 de milioane de calorii.

Un fapt care îi diferențiază pe utilizatorii din Bihor de cei din restul țării este opțiunea majorității acestora de a se antrena dimineața, locuitorii din județul nostru fiind printre cei mai matinali abonați din România. Chiar dacă vârsta medie a acestora este de 31 de ani, bihorenii nu țin cont de vârstă în practicarea unei vieți active, cea mai tânără utilizatoare având doar 8 ani iar cel mai senior abonat având 65 de ani.

„Ne bucură faptul că serviciul oferit de noi devine din ce în ce mai popular printre angajatorii și angajații din Bihor și mai ales că aceștia conștientizează beneficiile de ambele părți ale utilizării abonamentelor 7card. Noi dorim să recompensăm încrederea pe care ne-o oferă locuitorii județului și să creștem numărul de activități pe care le punem la dispoziția utilizatorilor, prin încheierea de parteneriate cu cât mai multe centre sportive.

Implicarea angajatorilor este foarte importantă și este un lucru pozitiv că aceștia sunt tot mai deschiși la a oferi angajaților lor acest beneficiu, crescând astfel considerabil nivelul satisfacției acestora la locul de muncă. Sperăm ca și pe viitor facilitățile diverse și de calitate pe care le oferim să convingă cât mai mulți bihoreni să se bucure de mișcare și de toate beneficiile acesteia în cadrul rețelei noastre de colaboratori.”

a declarat Andrei Crețu – unul din fondatorii 7card.

Cu peste 1.700 de companii care folosesc 7card, acest serviciu oferă acces în cea mai extinsă și diversă rețea de centre și activități sportive din România. În 2018 peste 70 de mii de români au folosit 7card în peste 650 de centre sportive din întreaga țară, acumulând împreună peste 213 ani de mișcare, ceea ce echivalează cu peste 1.000.000.000 de calorii arse.

Detalii despre abonamente și locații se găsesc pe api.7card.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult