Categorized | Sport

Inedit. Card pentru companiile care vor să aibă angajați sănătoși!

Unele companii din Oradea și Marghita le oferă mai nou angajaților câte un card special cu care au acces la o gamă diversificată de activități sportive. Acestea pot fi folosite în Oradea în 15 locații, pentru kangoo jumps, yoga, cycling, pilates și multe altele.

Cu ajutorul 7card, angajații bihoreni au acces full-time în oricare dintre cele 19 centre sportive din rețea, astfel încât îl pot alege pe cel aflat în proximitatea lor, sau pot alege să își diversifice antrenamentul încercând o activitate nouă.

Compania a analizat recent activitatea sportivă desfășurată prin intermediul 7card și la nivelul județului Bihor, iar datele au fost integrate într-un studiu cu rezultate interesante.

Din datele extrase în cadrul studiului, în județul Bihor, utilizatorii serviciului au efectuat împreună anul trecut echivalentul a 72 de mii de ore de sport, adică peste 8 ani de mișcare în centrele partenere 7card. În cadrul acestor antrenamente, ei au ars aproape 36 de milioane de calorii.

Un fapt care îi diferențiază pe utilizatorii din Bihor de cei din restul țării este opțiunea majorității acestora de a se antrena dimineața, locuitorii din județul nostru fiind printre cei mai matinali abonați din România. Chiar dacă vârsta medie a acestora este de 31 de ani, bihorenii nu țin cont de vârstă în practicarea unei vieți active, cea mai tânără utilizatoare având doar 8 ani iar cel mai senior abonat având 65 de ani.

„Ne bucură faptul că serviciul oferit de noi devine din ce în ce mai popular printre angajatorii și angajații din Bihor și mai ales că aceștia conștientizează beneficiile de ambele părți ale utilizării abonamentelor 7card. Noi dorim să recompensăm încrederea pe care ne-o oferă locuitorii județului și să creștem numărul de activități pe care le punem la dispoziția utilizatorilor, prin încheierea de parteneriate cu cât mai multe centre sportive.

Implicarea angajatorilor este foarte importantă și este un lucru pozitiv că aceștia sunt tot mai deschiși la a oferi angajaților lor acest beneficiu, crescând astfel considerabil nivelul satisfacției acestora la locul de muncă. Sperăm ca și pe viitor facilitățile diverse și de calitate pe care le oferim să convingă cât mai mulți bihoreni să se bucure de mișcare și de toate beneficiile acesteia în cadrul rețelei noastre de colaboratori.”

a declarat Andrei Crețu – unul din fondatorii 7card.

Cu peste 1.700 de companii care folosesc 7card, acest serviciu oferă acces în cea mai extinsă și diversă rețea de centre și activități sportive din România. În 2018 peste 70 de mii de români au folosit 7card în peste 650 de centre sportive din întreaga țară, acumulând împreună peste 213 ani de mișcare, ceea ce echivalează cu peste 1.000.000.000 de calorii arse.

Detalii despre abonamente și locații se găsesc pe api.7card.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult