Categorized | Oradea

O parcare supraetajată de cinci milioane de euro se va construi lângă Spitalul Județean

O nouă parcare de aproximativ 5 milioane de euro se va construi în Oradea, pe partea dreaptă a străzii Gh. Doja, înainte de Spitalul Clinic Județean de Urgențe Oradea. Aceasta va fi realizată pe patru niveluri și va asigura cca 500 de locuri de parcare

Investiția este una care se impune, lipsa locurilor de parcare în zonă fiind acută. Ea este resimțită în acest moment atât de angajații spitalului, care vin zi de zi la serviciu, cât și de aparținătorii bolnavilor internați în Spitalul Județean Oradea.

„Parcarea se va construi pe partea dreaptă a străzii Gh. Doja înainte de spital, va fi realizată pe patru niveluri și va asigura cca 500 de locuri de parcare.

Sperăm ca în cca 3 luni să fie finalizat PUZ-ul – planul de urbanism zonal, iar apoi să fie realizat și studiul de fezabilitate, după care în vara acestui an să supunem aprobării toate aceste documentații.

Dacă totul decurge fără probleme, în toamnă vom avea semnat un contract de execuție a lucrărilor, astfel încât din primăvara anului viitor să putem demara lucrările la parcarea supraterană”

a spus primarul Ilie Bolojan miercuri, 17 aprilie 2019, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Primăria Municipiului Oradea.

Valoarea estimată a investiției este de 5 milioane euro, urmând să fie găsită o sursă de finanțare fie din bugetul local, fie dintr-un credit, fie printr-un parteneriat public-privat. Lucrările vor dura cel mult un an și jumătate.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult