Categorized | Eveniment

Festival rock la Reșița, la începutul lui iulie, cu The Rasmus, UDO, Doro și Uriah Heep

Poiana Golului din Reșița va răsuna cu hituri rock și pop rock între 5 și 7 iulie, în cadrul festivalului Custom Reșița, iar pe lista artiștilor deja anunțați: The Rasmus, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra și Massive Wagons, se adaugă și trupa englezească Uriah Heep.

Pentru că se dorește renașterea, din propria cenușă, a unui oraș care a fost etalon al industriei românești, în perioada 5-7 iulie 2019, Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu GNB Agency, va organiza festivalul Custom Reșița, un eveniment care se anunță a fi spectaculos.

Pe lista artiștilor deja anunțați se află The Rasmus, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Massive Wagons și Uriah Heep, trupa din Marea Britanie care a dat 25 de albume de-a lungul carierei, a oferit concerte pe stadioane de zeci de mii de oameni în Germania, Japonia, Olanda, Rusia, în statele scandinave și în Balcani.

Au vândut peste 40 de milioane de albume, dintre care 4 milioane au trecut oceanul și au ajuns până în Statele Unite. Stilul lor eclectic și reputația unei trupe master cu inflexiuni de gothic heavy metal atrage până în ziua de azi ascultători de rock din toată lumea.

Pe lângă noutățile muzicale, organizatorii anunță și promoția de Paști pentru abonamentele cumpărate în perioada 19 aprilie – 2 mai, prețul unui abonament pentru cele trei zile fiind de doar 200 lei.

„Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos

– o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul.

De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock

toate vor fi la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie”

promit organizatorii.

Abonamentele la festival costă 200 de lei și pot fi achiziționate de AICI.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult