Categorized | Oradea

Așa arată tramvaiele care vor circula în Oradea, din toamnă! (foto)

OTL își extinde flota de autobuze, dar și de tramvaie, care asigură circuitele pe raza municipiului Oradea. Urmează să fie achiziționate 22 de autobuze, dintre care 15 hibrid, care vor înlocui o parte din flota veche și 20 de tramvaie noi, dintre care patru vor sosi anul acesta, de la Arad.

Licitațiile pentru aceste achiziții urmează să fie publicate în sistemul electronic de achiziții publice.

Cele 20 de tramvaie noi vor fi vopsite în culorile orașului: roșu și albastru, vor avea o lungime de 27 de metri şi o capacitate de 240 de locuri.

Sunt fabricate în România, de Astra Vagoane Călători Arad, și au un preţ de circa 1,6 milioane euro, plus TVA, bucata.

„În ceea ce privește realizarea unui sistem integrat de transport în zona metropolitană, se dorește și aici achiziționarea unei flote noi de autobuze. Este vorba de 20 de autobuze pentru zona metropolitană Oradea.

Achiziția se va face prin compania de transport local, respectiv prin OTL S.A., cu finanțare asigurată de Primăria Oradea. Urmează să fie găsită formula financiară potrivită, fie un credit furnizor, fie un contract de leasing.

Ne dorim ca până în 2021-2022 să avem acestă flotă la dispoziție, ca să o putem extinde și în zona metropolitană”

a spus primarul Ilie Bolojan.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult