Categorized | Oradea

Un nou Lotus Center în Oradea, vizavi de Kauflandul de pe Borșului

Investitorul și dezvoltatorul ceh RC Europe, care a dezvoltat cu succes clădiri de birouri şi parcuri de retail în diferite orașe din țară își propune să își diversifice portofoliul românesc cu dezvoltarea unui nou parc de retail la Oradea.

Acesta a anunțat achiziția terenului și obținerea autorizației de construcție pentru parcul de retail din Oradea, având o suprafață închiriabilă de 6500 de metri pătrați. Construcția va fi finalizată în anul 2020, durata de preconaizare a lucrărilor fiind de 12 luni, iar societatea CEE Estate Management se ocupă de promovarea acestuia, în calitate de consultant închiriere.

Nest este un proiect ambițios ce va beneficia de acces și vizibilitate excelentă fiind situat langă supermarket-urile Kaufland si Lidl, de pe Calea Borșului, oferindu-le vizitatorilor experiența unei sesiuni de cumpărături complete.  Parcul de retail va fi inaugurat în prima jumătate a anului 2020, iar închirierea proiectului este de 70% Importanți chiriași naționali și internaționali cum ar fi JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania, și-au asigurat deja prezența în cadrul proiectului.

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziția terenului și obținerea autorizației de construcție pentru parcul de retail Nest Oradea. Suntem optimiști și credem în potențialul orașului Oradea. Prin mixul de chiriași pe care îl va găzdui, Nest oferă vizitatorilor numeroase facilități, timpul fiind în favoarea clientului datorită accesării rapide a magazinului dorit, ușurinței cu care poate parca,  dar și distanței mici dintre magazine”

a declarat Andrei Rați, Director RC Europe România.

RC Europe este un investitor și dezvoltator ceh specializat în dezvoltarea, administrarea și acordarea consultanței în materie de proprietăți de retail, clădiri de birouri și rezidențiale cu operațiuni în Republica Cehă, România, Serbia și Croația. Societatea a dezvoltat și administrează mai multe clădiri de birouri, centre comerciale, clădiri rezidențiale și lanțuri de supermarketuri.

În România, RC Europe a finalizat deja proiectul unui parc de retail sub brandul Nest cu o suprafață închiriabilă de peste 3.800 de metri pătrați în Dorohoi și deține 5 clădiri de birouri în Craiova, Pitești, Drobeta și Slatina, cu o suprafață închiriabilă de peste 20.000 de metri pătrați. Societatea plănuiește, de asemenea, să dezvolte o clădire de birouri Clasa A în București sub numele ARC, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 de metri pătrați, precum și alte parcuri de retail în Miercurea Ciuc și Sighișoara.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4346 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult