Categorized | Eveniment

Arad Open Air Festival 2019. Pe scenă: Paul Van Dyk, Markus Schulz și Mahmut Orhan!

Timp de 3 zile, pe 28, 29 și 30 iunie, Aradul va găzdui Open Air Festival 2019, un evenimnt gândit pentru toate gusturile. Cei mici se vor putea bucura de o serie de activități, în timp ce adulții vor putea participa la concerte cu: Paul Van Dyk, Markus Schulz, Mahmut Orhan, Mattn, B.U.G. Mafia, Alb Who, The Case, DOC, Burak Yeter, Swanky Tunes, Ninho, Petre Inspirescu și mulți alții.

Pentru a avea parte de o experiență cu adevărat unică, pe lângă concerte și acte artistice, cei prezenți se vor putea bucura de o serie de activități memorabile, pe timp de zi, care să le rămână în minte și suflet tot anul, până la următoarea ediție.

Astfel, între 28 și 30 iunie, cei aflați pe Aeroportul Internațional Arad vor avea parte de Ranger Arena (paintball), Dinner in the sky (cu degustări de vin și cine romantice), dar și de activități pentru copii, precum Bimbo Party și Dino Parc Râșnov, atât sâmbătă, 29 iunie, cât și duminică, 30 iunie.

Evenimentul se va desfășura pe Aeroportul Internațional Arad.

Prețurile sunt între 60 de lei (pe zi) și 240 de lei Abonament VIP pe toate cele trei zile. Un abonament normal costă 119 lei iar unul cu camping 179 de lei.

Cei care preferă VIP-ul se vor putea bucura de loc de parcare, accesul printr-o poartă separată, zonă de alimentare card sau cumpărare token dedicată,  bar propriu la zona aleasă, toalete în zona respectivă și acces în backstage la scena principală pentru fotografii.

Cei care vor opta pentru abonamentul camping (corturi, rulote) vor avea la dispoziție: dușuri, toalete, serviciu de pază, apă curentă, zonă de reciclare, stații de încărcare electricitate, posibilitatea închirierii cortului de la organizator și asigurarea de suport tehnic la montarea cortul.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. Mai multe informații găsiți pe openairfestival.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult