Categorized | Actualitate, Sport

Sănătate la superaltiv. Concursuri de alergare pentru toate vârstele!

Clubul sportiv Xterra Sport Bihor îi așteaptă pe orădeni la alte două concursuri de alergat. Pe 20 iulie, la Kingsland Country Club (Ineu), se va desfășura Discover Bihor Off-Road Triathlon iar pe 24 august, în Piața Unirii, Carrefour Oradea Night Run.

Înregistrările s-au deschis deja la ambele concursuri. Discover Bihor Off-Road Triathlon se va desfășura pe 20 iulie la Kingsland Country Club (Ineu) și va avea trei categorii: Campionatul Național de Off-Road Triatlon – etapa a 3-a, distanță Olimpică și Sprint (individual și echipe), Off-Road Junior – concurs de triatlon off-road pentru copii (individual), triatlonul Companiilor – Concurs de triatlon pentru companii (echipe) și Off-Road MTB Race – Concurs de ciclism off-road pe distanța de 30 km. Înregistrările se fac online pe offroadtriatlonoradea.ro, până pe 12 iulie.

Al doilea concurs, Carrefour Oradea Night Run – semimaraton de noapte, va avea loc pe 24 august în Piața Unirii din Oradea. Acesta se adresează amatorilor, fiecare concurent urmând a-și găsi traseul potrivit pregătirii sale: semimaraton 21 km, cross 10 km, mini 4 km și cursa copiilor.

„La evenimentul sportiv care va începe după-masa, așteptăm concurenții cu tombolă și multe surprize. Programul va începe la ora 16:00, iar concursul va avea loc între ora 20:00 și 24:00. Nu va exista înregistrare la fața locului.

Cei interesați sunt rugați să se înregistreze pe pagina noastră web (oradeanightrun.xterrasport.ro), până la data de 11 august”

se afirmă într-un comunicat al Xterra.

Pentru mai multe informații, cei intereseați le pot scrie organizatorilor pe contact@xmanromania.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4338 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult