Categorized | Sport

Sănătate la superaltiv. Concursuri de alergare pentru toate vârstele!

Clubul sportiv Xterra Sport Bihor îi așteaptă pe orădeni la alte două concursuri de alergat. Pe 20 iulie, la Kingsland Country Club (Ineu), se va desfășura Discover Bihor Off-Road Triathlon iar pe 24 august, în Piața Unirii, Carrefour Oradea Night Run.

Înregistrările s-au deschis deja la ambele concursuri. Discover Bihor Off-Road Triathlon se va desfășura pe 20 iulie la Kingsland Country Club (Ineu) și va avea trei categorii: Campionatul Național de Off-Road Triatlon – etapa a 3-a, distanță Olimpică și Sprint (individual și echipe), Off-Road Junior – concurs de triatlon off-road pentru copii (individual), triatlonul Companiilor – Concurs de triatlon pentru companii (echipe) și Off-Road MTB Race – Concurs de ciclism off-road pe distanța de 30 km. Înregistrările se fac online pe offroadtriatlonoradea.ro, până pe 12 iulie.

Al doilea concurs, Carrefour Oradea Night Run – semimaraton de noapte, va avea loc pe 24 august în Piața Unirii din Oradea. Acesta se adresează amatorilor, fiecare concurent urmând a-și găsi traseul potrivit pregătirii sale: semimaraton 21 km, cross 10 km, mini 4 km și cursa copiilor.

„La evenimentul sportiv care va începe după-masa, așteptăm concurenții cu tombolă și multe surprize. Programul va începe la ora 16:00, iar concursul va avea loc între ora 20:00 și 24:00. Nu va exista înregistrare la fața locului.

Cei interesați sunt rugați să se înregistreze pe pagina noastră web (oradeanightrun.xterrasport.ro), până la data de 11 august”

se afirmă într-un comunicat al Xterra.

Pentru mai multe informații, cei intereseați le pot scrie organizatorilor pe contact@xmanromania.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult