Categorized | Actualitate, Sanatate

Din 12 septembrie, la Maternitate reîncepe Școala Mamei!

Timp de 9 săptămâni, în fiecare joi, de la ora 17.00, mămicile, tăticii și chiar bunicile, vor putea să se școlească în vederea unui eveniment-sărbătoare pentru toate familiile, venirea pe lume a bebelușului. Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura la Maternitatea Oradea.

Școala Mamei reîncepe derularea cursurilor la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgentă, începând cu data de 12 septembrie. Acestea se adreseaza familiei, taticii sunt invitați sa se înscrie alături de mămici, de asemenea și bunicile sunt așteptate să participe.

Obiectivele Școlii Mamei de la Maternitatea Oradea sunt: mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea  evenimentului important din viata lor: nașterea unui copil, pregătirea fizică și psihică a gravidei pentru naştere, lehuzie si creşterea copilului, dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei  și identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame dar și a familiilor.

Sezonul de toamnă al școlii are o durată de 9 săptămâni, și se va desfășura în fiecare zi de joi, de la ora 17.00. Înscrierea și programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.631, interior 553, între orele 10.00- 15.00, în Ambulatoriul Maternității sau pe scoalamamei-oradea.ro. ATENȚIE, locurile lunt limitate!

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult