Categorized | Sanatate

Din 12 septembrie, la Maternitate reîncepe Școala Mamei!

Timp de 9 săptămâni, în fiecare joi, de la ora 17.00, mămicile, tăticii și chiar bunicile, vor putea să se școlească în vederea unui eveniment-sărbătoare pentru toate familiile, venirea pe lume a bebelușului. Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura la Maternitatea Oradea.

Școala Mamei reîncepe derularea cursurilor la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgentă, începând cu data de 12 septembrie. Acestea se adreseaza familiei, taticii sunt invitați sa se înscrie alături de mămici, de asemenea și bunicile sunt așteptate să participe.

Obiectivele Școlii Mamei de la Maternitatea Oradea sunt: mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea  evenimentului important din viata lor: nașterea unui copil, pregătirea fizică și psihică a gravidei pentru naştere, lehuzie si creşterea copilului, dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei  și identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame dar și a familiilor.

Sezonul de toamnă al școlii are o durată de 9 săptămâni, și se va desfășura în fiecare zi de joi, de la ora 17.00. Înscrierea și programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.631, interior 553, între orele 10.00- 15.00, în Ambulatoriul Maternității sau pe scoalamamei-oradea.ro. ATENȚIE, locurile lunt limitate!

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult