Categorized | Oradea

Pe 30 august, „The big picnic 2019”, mai colorat și mai dinamic!

Anul acesta festivalul se mută în Parcul din Cetate (intrarea de pe strada Griviței) și va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie. Noua locație aduce cu ea mai multe noutăți, printre care zona Vinyl Lounge, unde doi DJ vor mixa muzică de pe viniluri pentru o atmosferă relaxantă pe timpul zilei.

Odată cu venirea nopții zona de viniluri se va transforma într-un loc de petrecere. Pe scena live vor concerta Toulouse Lautrec, Byron, Vița de Vie – acustic, Soul Serenade, Melting Dice, Rockabella dar și trupe locale, Astro Generale și Falling Heads. Laitmotivul acestei ediții este viața activă și sănătoasă. Astfel vor exista zilnic diverse clase de fitness și discuții pe teme medicale de interes general.

„Partenerii noștri de sănătate vor pune la dispoziția participanților un set de examinări pentru a afla starea de sănătate și pentru a le da sfaturi. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00, invităm participanții să ia parte la cea mai mare clasa de bodyART din Oradea, un tip de antrenament care combină mișcările de yoga cu exercițiile dinamice. Atelierul este facilitat de Balance Fit. Din program nu lipsesc activitățile pentru copii.

Cei mici se vor putea bucura de zona celor de la Atelierul Zânei, activități la standul Cair Paravel, educație financiară oferită de BCR și își pot testa abilitățile de jonglat la standul celor de la Juggler. Așteptați să participe la activități sunt și adulții pentru că #totisuntemcopii. Pasionații de lectură sunt așteptați de Asociația Salvatorii de Cărți să împrumute cărți din biblioteca de la standul lor. Dacă vă îndrăgostiți iremediabil de vreun titlu, puteți lăsa altă carte la schimb.

Suntem un eveniment pet-friendlyi, anul acesta chiar aducem noi căței cu care te poți juca, poți învăța ce înseamnă să ai un animal de companie și chiar poți să adopți unul dintre cățeluși cu ajutorul Asociației Animal Shields Oradea”

susțin organizatorii.

Participanții sunt încurajați să vină cu pături la ei (pentru picnic). Programul complet se poate consulta pe pagina thebigpicnic.ro

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult