Categorized | Eveniment

Cafea ieftină și bună în centrul Oradiei!

De marți, 10 septembrie, orădenii care iubesc cafeaua au la dispoziție o nouă cafenea în centrul orașului, vizavi de magazinul Dioda. Față de cafenelele deja existente, „5 to go” are prețuri modice, iar programul începe la ora 7.00.

Ideea de bază a cafenelei este de a oferi cafea pentru acasă și pentru birou, spațiul din interior fiind limitat.

„Cel mai important este conceptul de fix price, unic în România, 5 sau 10 lei pentru o cafea. Suntem primii care am pus personaje pop-art pe pahare, cafeau este o combinație de 70% arabica și 30% robusta, prăjită special pentru noi în Italia.

Avem gama noastră specială „Private label” pentru acasă, cu diferite siropuri care dau un gust special cafelelor”

a spus Laurențiu Bădilă, director zonal.

Îm prezent, „5 to go” are 130 de locații, business-ul fiind concentrat 70% pe București și 30% în provincie.

„În Oradea este prima cafenea dintr-un lanț de cinci, câte urmează să mai deschidem în următorii doi ani. Următoarea va fi la Auchan și alte trei în cartiere. Avem deja trei cupluri care s-au întors din Anglia și aleg să lucreze la noi, în țară.

Avem o gamă largă de produse, nu doar cafea ci și dulciuri, sendvișuri, freshiuri, snacksuri, sucuri și produse vegane. 80% din produse sunt 5 lei iar la banii ăștia bei o cafea foarte bună.

E printre primele locații care se deschid în Oradea, la 7.00 dimineața, spațiul este prietenos. Îmi doresc mult să avem succes aici”

a spus Radu Savopol, fondator „5 to go”.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4361 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult