Categorized | Eveniment

Cafea ieftină și bună în centrul Oradiei!

De marți, 10 septembrie, orădenii care iubesc cafeaua au la dispoziție o nouă cafenea în centrul orașului, vizavi de magazinul Dioda. Față de cafenelele deja existente, „5 to go” are prețuri modice, iar programul începe la ora 7.00.

Ideea de bază a cafenelei este de a oferi cafea pentru acasă și pentru birou, spațiul din interior fiind limitat.

„Cel mai important este conceptul de fix price, unic în România, 5 sau 10 lei pentru o cafea. Suntem primii care am pus personaje pop-art pe pahare, cafeau este o combinație de 70% arabica și 30% robusta, prăjită special pentru noi în Italia.

Avem gama noastră specială „Private label” pentru acasă, cu diferite siropuri care dau un gust special cafelelor”

a spus Laurențiu Bădilă, director zonal.

Îm prezent, „5 to go” are 130 de locații, business-ul fiind concentrat 70% pe București și 30% în provincie.

„În Oradea este prima cafenea dintr-un lanț de cinci, câte urmează să mai deschidem în următorii doi ani. Următoarea va fi la Auchan și alte trei în cartiere. Avem deja trei cupluri care s-au întors din Anglia și aleg să lucreze la noi, în țară.

Avem o gamă largă de produse, nu doar cafea ci și dulciuri, sendvișuri, freshiuri, snacksuri, sucuri și produse vegane. 80% din produse sunt 5 lei iar la banii ăștia bei o cafea foarte bună.

E printre primele locații care se deschid în Oradea, la 7.00 dimineața, spațiul este prietenos. Îmi doresc mult să avem succes aici”

a spus Radu Savopol, fondator „5 to go”.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult