Categorized | Eveniment

În weekend, un nou târg de nunți la Era Park!

Centrul Comercial ERA Park Oradea va începe anul 2020 cu o nouă ediție a Mojo Wedding Expo, un târg de nunți ajuns la cea de-a patra ediție, menit să le facă viitorilor miri alegeri mai ușoare.

Evenimentul se va desfășura weekendul viitor, în perioada 17-19 ianuarie, atât sub cupolă, cât și în zona de galerii a complexului.

Zeci de expozanți din toate domeniile vor pune la dispoziție o paletă largă de produse, de la rochii de mireasă ori costume, până la oferte de verighete, prăjituri, candy bar, înghețată, animație pentru copii, cocktail bar, decorațiuni și aranjamente florale, decoruri, dar și oferte pentru hostess sau cabine foto.

Tot în cadrul târgului, viitoarele mirese vor avea oportunitatea de a participa la demonstrații de machiaj special pentru ziua cea mare. Make-up artistele Diana Superar, Roxana Buzle și Denisa Catai, de la Centrul de înfrumusețare Royal School, vor veni duminică, 19 ianuarie, începând cu ora 15.00, să dezvăluie cele mai noi tendințe în materie de machiaj pentru mirese, dar și pentru a oferi recomandări.

Vineri, 17 ianuarie, târgul va fi deschis între orele 14.00 și 21.00, sâmbătă, 18 ianuarie, între 11.00 și 20.00, iar duminică, 19 ianuarie, între 11.00 și 19.00. Intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult