Lanţul Hotelier Internaţional RAMADA a deschis Hotelul RAMADA Oradea, singurul hotel de brand internațional din oraș! Investiţia făcută de compania Aba Turism are o valoare de peste 10 milioane de euro şi va include municipiul pe harta selectă a businessului european.
Locaţia noului hotel a fost aleasă pe baza unor criterii ferme de business, 10 minute distanţă faţă de aeroport, 20 minute distanţă de punctul vamal şi 5 minute faţă de centru. De altfel şi profilul hotelului este unul de business oferind toate facilităţile acestui sector la înalt nivel, acestui sector. Ramada a creat un Centru de Conferinţe şi Evenimente inegalabil în acest moment în Oradea.
Cele cinci săli de conferinţe dotate cu tehnologie de ultimă oră şi serviciile de business colaterale (servicii secretariat, translatori, fax, curierat etc) sunt atribute logistice reale care pot susţine de la acţiuni de business simple până la evenimente de largă întindere – cum ar fi simpozioanele sau congresele. Hotelul Ramada Oradea este dotat cu două restaurante, Restaurantul THE HUB, locul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau de zi cu zi, dotat cu o zonă generoasă de Lounge Bar şi cu o terasă închisă, răcită vara şi încălzită iarna şi Restaurantul Syrah la care se lucrează de două luni, se va lansa în curând şi va concura cu restaurantele din Budapesta sau Viena.
General Manager la Ramada Oradea este Roman Kofler de origine austriacă. Roman are o experienţă vastă în domeniul hotelier dobândită de-a lungul timpului în hoteluri din Statele Unite, Egipt sau Ukraina. A coordonat deschiderea unor hoteluri de prestigiu din întreaga lume, precum Landmark Hotel în Baku, Opera Hotel în Kiev, Hyatt în Istambul și Ramada Sibiu.
„Cred că era mare nevoie de un astfel de hotel aici, în Oradea. În anul 2008 am decis să deschidem acest hotel la Oradea şi cred că a fost o decizie bună. În urmă cu două săptămâni, Ministerul Turismului a clasificat hotelul nostru la patru stele, iar eu vreau să asigur pe toată lumea că ne vom strădui să oferim servicii care să se ridice la acest nivel.
Hotelul beneficiază de serviciile lui Chef Hendra, un bucătar de naţionalitate indoneziană care a lucrat la hoteluri de prestigiu cum ar fi „W” Hotel în Doha, Sheraton Asia, Raffles în Caraibe şi Ritz Carlton Dubai şi Jakarta. Faptul că suntem un hotel de patru stele nu înseamnă neapărat că serviciile pe care noi le oferim sunt foarte scumpe. Putem organiza nunţi şi botezuri tradiţionale, exotice sau moderne, cum doresc cei care ne solicită serviciile.
Pentru noi, oamenii cu care lucrăm sunt cei mai importanţi, tocmai de aceea organizăm periodic training şi pregătire pentru tot personalul hotelului astfel încât să ne putem ridica mereu la pretenţiile clienţilor noştrii. Mulţi dintre ei au „obosit” să îşi ofere serviciile pe vase de croazieră de lux, motiv pentru care şi noi suntem mulţumiţi că avem de unde alege şi ei sunt mulţumiţi că au un loc de muncă deosebit acasă”
a declarat Roman Kofler. Preţul pe noapte al unui apartament single la noul hotel orădean este de 165 de Euro. Pentru un apartament double – 195 Euro, pentru o cameră superioară 105 euro single, 120 Euro double, pentru o cameră business 76 de Euro şi pentru o cameră standard 70 de Euro.
Conform directorului de marketing şi vânzări, Nadia Ionescu, Ramada are în plan să îşi extindă lanţul hotelier în România. Investitorii speră să îşi recupereze cele peste 10 milioane de euro investite în aproximativ 10 ani.
Dacă vă interesează cum arată în detaliu noul hotel orădean, puteţi vizita GALERIA FOTO.