Categorized | Cultură

Jacobovits Miklos readus în actualitate de Maria Zintz

Uniunea Artiştilor Plastici şi Muzeul Ţării Crişurilor va organiza Joi, 10 iunie, 2010, ora 18:00 la Muzeul Ţării Crişurilor, lansarea cărţii-album Jacobovits Miklos, o lucrare care o are ca autor pe Maria Zintz

Monumentala lucrare a apărut la prestigioasa editură a Muzeului Ţării Crişurilor în luna mai 2010. Despre cartea-album şi creaţia artistului plastic Jakobovits Miklos vor vorbi Aurel Chiriac, directorul Muzeului Ţării Crişurilor, autoarea Maria Zintz şi profesorul universitar Negoiţă Lăptoiu de la Cluj-Napoca. Cu acest prilej va avea loc şi prezentarea unui film despre creaţia artistului, realizat de către postul de televiziune Duna TV.

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult