Categorized | Oradea

Social-democraţii orădeni îşi aleg joi conducerea

Joi, 10 iunie, de la ora 16:00, în sala „Traian Moşoiu” (sala mare) a Primăriei Municipiului Oradea, vor avea loc lucrările conferinţei organizaţiei din Oradea a Partidului Social Democrat. Va fi hotărâtă atât structura de lucru a biroului municipal cât şi preşedintele organizaţiei.

Cu aceasta ocazie va fi aleasa conducerea Organizatiei Municipale a PSD pentru perioada 2010 – 2012, în fapt o încălzire pentru alegerile judeţene care vor avea loc peste aproximativ două săptămâni şi la care, se pare, bătălia se va da între Ioan Mang, preşedintele decis de la Bucureşti şi Mihai Bar fostul preşedinte ales al organizaţiei judeţene. La nivel municipal şi-au anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte, fostul subprefect Claudiu Pop şi Ioan Mintaş.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult