Categorized | Sport

Roş-albaştri obligaţi să-şi adjudece punctele puse în joc

Seria partidelor neconvingătoare pentru FC Bihor s-ar putea încheia sâmbătă la prânz când se vor termina jocurile din cadrul etapei a II-a a Ligii a II-a de fotbal din ţara noastră. În cadrul acestei runde formaţia roş-albastră va primi pe propriul teren vizita celor de la Unirea Alba Iulia, un vechi partener de întrecere.

Gazdele jocului de sâmbătă vin după două înfrângeri fără drept de apel 0-2 cu Poli Timişoara şi 0-1 cu Sănătaea Cluj-Napoca în Cupa României.

În aceste condiţii se pare că echipa locală nu mai are voie să facă paşi greşiţi deja fiind ameninţaţi cu blocarea primelor de joc şi a salariilor. Nici banca tehnică nu a scăpat de mustrări, principalul Gheorghe Ghiţ fiind foarte aproape de a avea probleme în a continua în acestă formulă.

Organizatorii nu au nici un fel de probleme de lot, doar căpitanul Muscă fiind uşor accidentat dar cu siguranţă că va fi refăcut până la ora partidei.

Adversarul nu este unul de speriat dar îşi va juca şansa până la capăt cu menţiunea că ei nu au nimic de pierdut fiind una dintre echipele fără un obiectiv major şi anume locurile 1-8.

Întâlnirea dintre FC Bihor şi Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă începând cu ora 11 pe Stadionul Iuliu Boldola din Oradea.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Bihor în cadrul Ligii a II-a, formaţia Luceafărul Felix se va deplasa la Piteşti pentru a juca pe terenul celor de la FC Argeş. Bihorenii par să fi simţit şocul eşalonului secund ceea ce a făcut ca ei să nu câştige în prima etapă cu Mureşul Deva, scor 0-1.

Dar în continuare, optimismul domneşte în tabăra acestora, care l-au înregimentat şi pe Tibor Moldovan, un atacant de care echipa are nevoie. Din alt punct de vedere, mai nou, formaţia noastră face achiziţii de jucători care sunt deja trecuţi de prima tinereţe şi care par să se apropie, încet dar sigur, de retragere.

Printre aceştia Lupuţ, Bundea sau Lupaşcu, toţi de peste 30 de ani şi, mai nou, Tibor Moldovan cam tot de aceeaşi vârstă.

Celelalte jocuri ale acestei runde secunde se vor desfăşura după programul: CSM Râmnicu Vâlcea – Gaz Metan Severin, Mureşul Deva – Chindia Târgovişte, Juventus Bucureşti – FC Maramureş Baia Mare, Arieşul Turda – UTA Arad, ALRO Slatina – Poli Timişoara, Gloria Bistriţa- FC Olt.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult