Categorized | Oradea

Ghilea i-a luat locul lui Avrigeanu la conducerea PDL Bihor

Colegiul Director Naţional al Partidului Democrat Liberal reunit la Bucureşti săptămâna aceasta, l-a investit în funcţia de preşedinte interimar al Biroului Permanent Judeţean Bihor pe fostul prefect Gavrilă Ghilea.

Desemnarea noului preşedinte interimar al PDL Bihor survine ca urmare a încetării mandatului lui Ionel Avrigeanu la conducerea filialei şi a fost aprobată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Permanent Judeţean.

„Mulţumesc în primul rând colegilor din BPJ pentru susţinerea mea în această funcţie într-un moment politic important, dar şi fostului preşedinte, Ionel Avrigeanu, pentru modul în care şi-a onorat mandatul, asigurând interimatul în perioada alegerilor locale şi referendumului naţional”

a declarat noul preşedinte interimar.

Gavrilă Ghilea a mai precizat că obiectivul său prioritar în următoarea perioadă va fi pregătirea campaniei pentru alegerile parlamentare unde filiala îşi propune obţinerea unui rezultat cât mai bun.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult