Categorized | Sport

Derby-ul Ardealului se joacă la Oradea. FC Bihor şi UTA Arad în faţa unei noi confruntări

În cadrul rundei a IV-a a Ligii a II-a, în cadrul Seriei a II-a formaţia locală FC Bihor va primi pe propriul teren vizita celor de la UTA Arad. Gazdele vin după o pauză de două săptămâni, jocul din etapa precedentă fiind amânat, în timp ce textiliştii arădeni traversează o perioadă foarte proastă cu două eşecuri în ultimele două jocuri oficiale 0-1 acasă cu Râmnicu Vâlcea şi 2-4 în Cupa României cu Luceafărul Felix.

Gheorghe Ghiţ antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede susţine că pe FC Bihor o aşteaptă o partidă dificilă în compania unui adversar de tradiţie.

„Va fi un test dificil în dauna unui adversar pe care l-am văzut şi care are puncte forte dar şi puncte slabe.

Cu siguranţă că ne interesează în primul rând cele trei puncte pentru a încerca să ajungem din nou sus în clasament iar după aceea să facem un joc bun.

Consider că avem atuurile necesare câştigării unei partide de importanţă mare pentru ambele formaţii”

a declarat antrenorul bihorenilor.

Orădenii au o singură problemă de lot, căpitanul Mitică Muscă fiind accidentat în timp ce Ciprian Danci are o contuzie, starea lui fiind bună, dar ar putea debuta oficial Diarra, jucător venit la Oradea chiar de la UTA Arad.

Din păcate, unul dintre jucătorii tineri talentaţi şi de perspectivă a fost pus pe liber de conducerea clubului. Cătălin Chiş, căci despre el e vorba, a avut curajul să-şi ceară drepturile financiare restante, aproximativ 6.000 de euro, dar nu şi-a primit banii.

El şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, moment în care i s-a impus să-şi retragă memoriul şi va primi actele în mână pentru a putea să se transfere fără nici o pretenţie financiare, cu ale cuvinte fiind un jucător liber de contract. Astfel Călin Chiş nu a mai fost primit la antrenamente el fiind practic eliminat din lot.

Întâlnirea de la Oradea, de pe Stadionul Iuliu Boldola, va avea loc sâmbătă începând cu ora 13,00 şi va fi oficiată la centru de Eduard Stefănuţi din Bistraiţa Năsăud.

Luceafărul Felix după punct(e) la Turda

În cadrul aceleiaşi runde, cealaltă reprezentantă a judeţului Bihor, Luceafărul Felix se va deplasa la Turda una va juca pe terenul celor de la Arieşul.

Călin Moldovan, antrenorul oaspeţilor aprecia că vor merge în deplasare cu dorinţa de obţine primele puncte în acest sezon, iar un rezultat de egalitate l-ar mulţumi dorind cu orice preţ să nu piardă.

Vizitatorii vor putea utiliza formula de bază în care vor reveni, după ce au fost menajaţi în Cupa României, Lupuţ, Pocean, Bundea sau Tibor Moldovan.

Întâlnirea de pe Stadionul „Municipal” din Turda va fi oficiată la centru de Nicolae Bordean (Sibiu).

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult