Categorized | Social

Spitalul Judeţean are aparatură de anestezie performantă

Începând de marţi, 25 octombrie 2011, la Spitalul Judeţean Oradea funcţionează 13 aparate noi de înaltă performanţă pentru anestezie. Aparatele au fost achiziţionate cu bani de la Ministerul Sănătăţii şi Primăria Oradea.

Toate cele 13 aparate vor fi folosite în activitatea curentă a Spitalului Judeţean.

Printre ele sunt 4 aparate de anaestezie de înaltă performanţă, 4 monitoare de terapie intensivă portabile, 4 aparate de anestezie medie performantă SATURN EVO 545000 şi un ecograf GE Doppler color 4D cu sonde pentru vase extra şi intra  cerebrale.

„Spitalul Judeţean pe această cale mulţumeşte Ministerului Sănătăţii şi Primăriei Oradea pentru contribuţia la achiziţionarea acestor aparaturi de înaltă performanţă”

se precizează într-un comunicat al Spitalului Judeţean.

Cele 13 aparate vor ajuta şi vor asigura confortul şi siguranţa maximă a pacienţilor pe durata consultaţiilor medicale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult