Categorized | Social

Spitalul Judeţean are aparatură de anestezie performantă

Începând de marţi, 25 octombrie 2011, la Spitalul Judeţean Oradea funcţionează 13 aparate noi de înaltă performanţă pentru anestezie. Aparatele au fost achiziţionate cu bani de la Ministerul Sănătăţii şi Primăria Oradea.

Toate cele 13 aparate vor fi folosite în activitatea curentă a Spitalului Judeţean.

Printre ele sunt 4 aparate de anaestezie de înaltă performanţă, 4 monitoare de terapie intensivă portabile, 4 aparate de anestezie medie performantă SATURN EVO 545000 şi un ecograf GE Doppler color 4D cu sonde pentru vase extra şi intra  cerebrale.

„Spitalul Judeţean pe această cale mulţumeşte Ministerului Sănătăţii şi Primăriei Oradea pentru contribuţia la achiziţionarea acestor aparaturi de înaltă performanţă”

se precizează într-un comunicat al Spitalului Judeţean.

Cele 13 aparate vor ajuta şi vor asigura confortul şi siguranţa maximă a pacienţilor pe durata consultaţiilor medicale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult