Categorized | Cultură

Ovi D. Pop şi Emese Kovács sunt câştigătorii Salonului de Artă Fotografică „Bihorul Pitoresc”

Recent a fost finalizată jurizarea lucrărilor primite pentru ediţia 2013, a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bihorul Pitoresc”. Au fost înregistrate 180 de imagini alb-negru şi color, realizate de artişti fotografi din România, Ungaria şi Statele Unite ale Americii. Vernisajul salonului şi înmânarea premiilor va avea loc vineri, 25 octombrie, de la ora 11:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea.

Juriul internaţional format din artiştii fotografi: Georg S. Holzmann Hon (Germania), Gheorghe Petrila şi Ştefan Tóth (România), au jurizat lucrările prin internet, după codificare, fără să cunoască numele autorilor.

La secţiunea alb-negru, medalia de aur AAFR, a revenit artistului fotograf  Ovi D. Pop, pentru lucrarea „Cei de mâine”.

Medalia de argint AAFR a revenit artistei fotograf Réka Kovács de la Asociaţia „Euro Foto Art”, iar medalia de bronz AAFR a fost acordat artistului fotograf Constantin Dancoglu de la Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, pentru lucrarea „Bihoreanca”.

Două  menţiuni au revenit artiştilori fotografi Paul Bock (SUA) de la Asociaţia „Euro Foto Art”, respectiv artiştilor fotografi Constantin Demeter (Oradea), Christian Filipescu (Beiuş), Gheorghe Talpoş (Oradea)  şi  Emese Kovács (Valea lui Mihai).

La categoria color, un succes cu totul deosebit, a avut artista fotograf Emese Kovács (Valea lui Mihai), care, pe lângă medalia de aur AAFR (acordată pentru lucrarea „Val de lumină”), a obţinut şi două premii pentru lucrările „În amurg” şi „Iarna la păscut”.

Medalia de argint AAFR, a obţinut-o artistul fotograf Gheorghe Talpoş, iar medalia de argint AAFR, Vlad Miloneanu, ambii de la Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea. Membrii cunoscutului Fotoclubului au obţinut şi cele 4 menţiuni AAFR (Ovi D. Pop, Claudiu Szabó şi Gheorghe Talpoş).

Concursul a fost organizat de Asociaţia „Euro Foto Art”, în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul” şi Centru Judeţean de Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor.

Ichim Vasilică

 

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Ovi D. Pop şi Emese Kovács sunt câştigătorii Salonului de Artă Fotografică „Bihorul Pitoresc””

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Recent a fost finalizată jurizarea lucrărilor primite pentru ediţia 2013, a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bihorul Pitoresc”. Au fost înregistrate 180 de imagini alb-negru şi color, realizate de artişti fotografi din România, Ungaria şi Statele Unite ale Americii. Vernisajul salonului şi înmânarea premiilor va avea loc vineri, 25 octombrie, de la ora 11:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea…citeste articolul […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult